Facebook vil prioritere hurtige websites

Skrevet d. | Online markedsføring

Facebook vil prioritere hurtige websites

Delinger 31

Det går for langsomt, og du lukker hjemmesiden. En oplevelse vi efterhånden alle har haft når vi browser online. 

Facebook begynder fremover at prioritere hurtige website i news feedet på Facebook. Med andre ord betyder det at langsomme websites nedprioriteres i news feedet. For dig og dit website kan det betyde at du ikke opnår et lige så stort organisk reach på opslag, hvis du har et langsomt website.


Facebook gør det der er bedst for deres brugere, det sociale medie vil altid gøre hvad de kan for at forbedre oplevelsen overfor brugerne.

Det er ikke en god oplevelse at skulle bruge op til flere sekunder på at loade et link fra et opslag. Jiatyi Wen og Shengbo Guo, Ingeniører hos Facebook udtaler følgende:

We’re always listening to our community to understand how we can improve their experience of News Feed. We’ve heard from people that it’s frustrating to click on a link that leads to a slow-loading webpage. In fact, even more broadly on the internet, we’ve found that when people have to wait for a site to load for too long, they abandon what they were clicking on all together. As many as 40 percent of website visitors abandon a site after three seconds of delay.

Facebook kan nemt forbedre oplevelsen af deres medie ved denne opdatering. Det er dog ikke alle, som skal frygte hvad fremtiden bringer på denne opdatering. De to ingeniører fra Facebook forventer at de fleste websites ikke kan se markante ændringer i performance i news feedet, men markant langsomme websites vil kunne mærke det i den refererende trafikkilde.

Facebook har med denne nyhed også delt tips til at få et hurtigt website, denne guide kan du læse hér. Generelt set handler det om at forbedre svartiden på servere, formindske størrelsen på filer og antallet af forespørgsler til serveren. Der er mange grunde til at dit website skal være hurtigt, det har Trine skrevet lidt om hér. Du kan altid kontakte os på 26 46 48 41 hvis vi skal hjælpe dig med at optimere dit website.

Facebook vil nedprioritere opslag, der linker til langsomme websites. Sker over de næste måneder:Klik for at Tweete

Kilde:

Hos SearchPilots tilbyder vi bl.a. hjælp til Facebook annoncering.

Delinger 31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om os

SearchPilots er et bureau beliggende i Aarhus. Vi beskæftiger os med hjælp til WordPress, Simplero, Google Adwords, Facebook annoncering og søgemaskineoptimering.

Vi har flere års erfaring fra branchen, og vi ved hvad der virker.

Troværdighed er en af vores kerneværdier, og grundlaget for et rigtig godt samarbejde med os.

Læs mere om os.

Skriv til os

Følg os på Twitter