Virksomheden SearchPilots

SearchPilots er et bureau, som beskæftiger sig med udvikling af WordPress websites i alle typer størrelser. Vi hjælper til dagligt også vores kunder med markedsføring på internettet. Vores specialer er Google Adwords, SEO og Facebook annoncering.

SEO ekspert fra Aarhus, Jonas Donbæk

Jonas Donbæk

Partner, Search Pilot

[email protected]
 26 46 48 41
Jonas har 5 års erfaring med søgemaskineoptimering og udvikling i WordPress. Han har arbejdet ved nogle af de store bureauer i Danmark.

Tobias Dahl

Partner, WordPress Pilot

[email protected]
26 46 48 41
Tobias har flere års erfaring med udvikling i WordPress.
Han tager sig primært af kundehenvendelser og praktisk udviklingsarbejde.

Mikkel Weyergang Ladegaard

WordPress Pilot

 [email protected]
26 46 48 41
Mikkel finder som WordPress Pilot løsningerne for vores kunder.
Han koder, og agerer rådgiver på løsningerne som SearchPilots leverer.

Hvad kan du forvente?

Ved et samarbejde med SearchPilots kan du forvente en meget høj service samt personlig rådgivning.

Vi går meget op i troværdighed og gennemsigtighed med, hvad vi laver, da vores produkt ikke som sådan er håndgribeligt. Vi bliver rost meget af vores kunder for at tale et sprog, hvor alle kan være med.

Workplanet Viborgvej Aarhus fra fronten

Hvad kendetegner os?

SearchPilots er kendetegnet ved at være en seriøs og kompetent virksomhed, som tænker ud af boksen forstået på den måde, at vi ikke er bange for at gå i nye retninger, hvis det skaber værdi for kunden. Vi taler et sprog, som alle forstår. Du ved præcis hvad du får, og vi tager dig i hånden hele vejen til succes på de digitale medier.

Karriere?

Vi er konstant på udkig efter nye talenter. Talenter i online branchen er ikke nemme at støve op, og derfor hører vi naturligvis gerne fra dig. Vi er altid interesserede i kompetente og fagligt dygtige medarbejdere. Vi går meget op i, at SearchPilots er et fedt sted at arbejde. Send en mail til [email protected], skriv “JOB” i emnelinjen. Se ledige stillinger.

Delinger 2