Topbanner billede computer SEO online

Holdet bag SearchPilots – vi glæder os til at møde dig

Hvem er vi?

SearchPilots er et bureau, som beskæftiger sig med søgemaskineoptimering og udvikling af WordPress websites. Vores kontor ligger i Århus, hvor de forskellige medarbejdere også bor. Vi har kontor lidt uden for centrum af byen i nogle lækre lokaler, hvor vi altid er at finde.

Workplanet Viborgvej Aarhus fra fronten

Hvad kan du forvente?

Ved et samarbejde med SearchPilots kan du forvente en meget høj service samt personlig rådgivning.

Vi går meget op i troværdighed og gennemsigtighed med, hvad vi laver, da vores produkt ikke som sådan er håndgribeligt. Vi bliver rost meget af vores kunder for at tale et sprog, hvor alle kan være med.

Hvad kendetegner os?

SearchPilots er kendetegnet ved at være en seriøs og kompetent virksomhed, som tænker ud af boksen forstået på den måde, at vi ikke er bange for at gå i nye retninger, hvis det skaber værdi for kunden. Vi taler et sprog, som alle forstår. Du ved præcis hvad du får, og vi tager dig i hånden hele vejen til succes på de digitale medier.

Searchpilots går ligeledes meget op i at passe på miljøet og støtter derfor op om den bæredygtige virksomhed Vitapus

Vitapus logo

Karriere?

Vi er konstant på udkig efter nye talenter. Talenter i online branchen er ikke nemme at støve op, og derfor hører vi naturligvis gerne fra dig. Vi er altid interesserede i kompetente og fagligt dygtige medarbejdere. Vi går meget op i, at SearchPilots er et fedt sted at arbejde. Send en mail til [email protected], skriv “JOB” i emnelinjen. Se ledige stillinger.

Vi giver os 100% for hver eneste opgave

Delinger 2