Skab trafik med Facebook annoncering

Hos SearchPilots kan vi hjælpe dig med annoncering på Facebook. Vi har fokus på at udnytte din eksisterende trafik, skabe ny trafik med det formål at du får relevante besøg, kendskab og mulighed for at skabe leads samt omsætning. Vi har forholdsvist meget erfaring i at hjælpe webshops med en kommerciel indsats på Facebook.

Fordele ved Google Adwords

  • Skab relevant trafik til dit website
  • Kontekstuel annoncering –  Vis den rigtige annonce til brugeren i rette situation
  • Udnyt dit nyhedsbrev, likes, tidligere besøgende til at skabe ny trafik
  • Find personer, som ligner din målgruppe baseret på adfærd

Kom i gang med Facebook annoncering

Hos SearchPilots kan vi hjælpe din forretning til at få udnyttet det enorme potentiale i mediet Facebook.

Det er efterhånden meget få virksomheder og brancher, som ikke kan få gavn af at udnytte det sociale medie. Hos SearchPilots bruger vi det selv til at skabe likes, kendskab og ikke mindst trafik med formålet om at skabe leads.

I Facebook er det muligt at målrette annoncer ud fra demografiske data, men også mekaniske data.

F.eks. jeres tilmeldte på nyhedsbrevet, eller personer, der har lagt noget i kurven på din webshop, men ikke fuldført købet.

Disse informationer gemmer Facebook når du bruger Facebooks pixel. Dette er noget vi hos SearchPilots kan hjælpe dig med.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så kan vi tage den videre dialog om hvordan jeres virksomhed kan udnytte Facebook, og hvordan i kan få skabt relevant trafik eller leads i kan kapitalisere på.

Skal vi hjælpe dig med

Facebook annoncering?

Facebook konsulent fra SearchPilots

Du er meget velkommen til at sende os en besked via formularen ovenfor eller Facebook boksen nedenfor, hvis du ønsker at få et bud på hjælp til Facebook annoncering.

Du kan også altid ringe til os på 26 46 48 41 eller sende en mail på [email protected].

Så vil du hurtigt blive kontakt af en Facebook konsulent fra SearchPilots.

SearchPilots – Mange års erfaring

Hos SearchPilots har vi meget erfaring i PPC (Pay-Per-Click) annoncering på Google og Facebook. Ud over dette har vi udviklet mange websites for små og mellemstore virksomheder. Dette gør os kompetente til opgaven idet vi kender til alle elementer af optimering af et website og markedsføring af det.

Skriv endelig til os

Du har mulighed for at kontakte os via kontaktformularen ovenfor. Hvis du ønsker lidt mere uformel kontakt til os, så er du mere end velkommen til at sende en besked til os via Facebook boksen til højre. Så vil vi svare dig omgående indenfor arbejdstid i hverdage 09 – 17.

Vi er gennem det seneste år en virksomhed, der er vokset betydeligt. Vi startede med at udvikle websites i WordPress, og nu hjælpe vi også virksomheder i Danmark og udlandet med markedsføring. Vi tilbyder også hjælp til søgemaskineoptimering og Google Adwords.

Vores fokus er meget rettet mod at forstå din forretning for at kunne skabe nogle løsninger, der skaber værdi for jeres virksomhed. Service er hos os et nøgleord, som vi hver eneste dag gør alt hvad vi kan for at give vores kunder.

Delinger 43