Skab trafik med Google Adwords

Hos SearchPilots kan vi hjælpe dig med al håndtering af din Adwords konto. Hvis du netop er startet op så kan vi hjælpe dig helt fra start med opsætning af konto til færdige kampagner, hvor vi månedligt justerer dine annoncer ud fra den bedste performance.

Fordele ved Google Adwords

  • Kom hurtigt i gang med annoncering
  • Skab relevant trafik til dit website
  • Betal pr. klik

Flere kunder i din forretning?

Google Adwords er et super godt sted at starte. Vi kender det selv ved søgninger på nettet, de fleste bruger Google. Derfor vil det være oplagt for dig og din virksomhed at være tilstede på Google. En af de største fordele ved Google Adwords er at du kan komme i gang forholdvist hurtigt og blive vist på de respektive søgeord, der er relevant for din forretning.

Ved at være synlig på de rigtige ord for din forretning er det muligt at skabe flere relevante besøg og potentielle leads for en overkommelig omkostning.

Vi opnår kun succes ved positiv afkast af dine Adwords aktiviteter. Derfor sætter vi en ære i at sætte os helt ind i din forretning og situation når vi opstarter et samarbejde.

Retargeting

Hold dine leads varme. Få dine besøgende til at vende tilbage til dit website med retargeting. Hos SearchPilots kan vi lave Adwords annoncer, som rammer tidligere besøgende på dit website. Dette kaldes retargeting og fungerer perfekt hvis du ønsker at gøre tidligere besøgende til kunder.

Google shopping

Hvis du har en webshop så er Google shopping meget relevant for dig. Vi kan vise samtlige af dine produkter direkte i Googles søgeresultat ved søgninger på produktet. Dette er ofte billige annoncer og kører via et systemgenereret feed.

Er alt som det skal være?

Få et gratis Adwords tjek af SearchPilots.

SEO ekspert fra Aarhus, Jonas Donbæk

Adwords konsulent fra SearchPilots

Du er meget velkommen til at sende os en besked via formularen ovenfor, hvis du ønsker at få et bud på hjælp til Google Adwords.

Du kan også altid ringe til os på 26 46 48 41 eller sende en mail på [email protected].

Så vil du hurtigt blive kontakt af en Adwords konsulent fra SearchPilots.

SearchPilots – Mange års erfaring

Hos SearchPilots har vi meget erfaring i PPC (Pay-Per-Click) annoncering på Google og Facebook. Ud over dette har vi udviklet mange websites for små og mellemstore virksomheder. Dette gør os kompetente til opgaven idet vi kender til alle elementer af optimering af et website og markedsføring af det.

Delinger 43