Topbanner billede computer SEO online

Hosting og opdateringer af WordPress – Vi står for det hele.

Lad os klare arbejdet

Kunne du tænke dig, at vi stod for alt det tekniske? Kunne du tænke dig, at du kun skulle koncentere dig om det, du er god til? Så er en hosting og opdateringsaftale ideel for dig.

Som din leverandør af WordPress hjælp og support vil vi med glæde også stå for hosting samt opdatering af dine moduler. Det er meget vigtigt, at din hjemmeside løbende holdes opdateret, således at du har de nyeste funktioner, og at hackere ikke kan få adgang.

Der er mange fordele ved at have en fast aftale hos SearchPilots. Vi tager os også af backup, sikkerheden, hastigheden og alt vedrørende hostingen af dit website. Du sparer også din hosting udgift, da denne er inkluderet i din aftale.

Fordele ved en fast aftale

  • Vi står for det hele. Du skal blot gøre det, du er god til.
  • Vi tager løbende backup og kan hurtigt genskabe dit website ved uheld
  • Ved en fast aftale vil du også få et hurtigt og optimeret website

Elementer i en fast aftale

Teknisk drift af hostingen

Dit website kommer til at ligge på vores server, således at vi står for alt det tekniske af driften. Det betyder bl.a. at du ikke skal bekymre dig om koder og databaser – det har vi helt styr på. Har du nogle spørgsmål eller brug for koder, så står vores support naturligvis også altid klar til at hjælpe.

Ubegrænset support i forbindelse med hostingen

Skulle du have spørgsmål eller anmodninger i forhold til hostingen af dit website hos SearchPilots, så har du ubegrænset support. Alle spørgsmål vedrørende supporten er inkluderet i din aftale. Vi står for det hele.

Løbende opdatering af moduler

Vi opdaterer WordPress, dine temaer samt plugins. For dig betyder det, at du altid har et fuldt opdateret website, som er det mest optimale for dig i forhold til funktioner og backup. Vi holder dagligt øje med dit website, således at det kører ordentligt og er opdateret.

Øget sikkerhed

Når du har en hostingaftale hos SearchPilots, så kan du være sikker på at, dit website er sikkert. Vi kører med meget kraftigt sikkerhedssoftware på vores server, hvilket holder hackere væk. Ligeledes optimerer vi også dit website til at være mere sikkert.

“Det er altafgørende, at du føler dig tryg og ved, at dit website er i trygge hænder. Du skal blot gøre det, du er god til.” – Jonas Donbæk, Direktør hos SearchPilots

Optimering af hastigheden

Med en fast aftale hos os går vi også ind og optimerer hastigheden på dit website, således at det kører bedre og er mere lækkert for dine brugere. En bruger er i dag 200 millisekunder om at bestemme sig for at blive eller forlade et website. Derfor er det vigtigt, at dit website er meget hurtigt.

Ugentlig backups

Vi tager ugentlige backups af dit website, så vi altid har op til flere kopier liggende. Det betyder, at vi meget hurtigt få genskabt dit website ud fra en backup, hvis uheldet skulle være ude. Vi har nogle helt specielle backupløsninger, som gør det sikkert for dig at være kunde hos os.

Pris for en fast aftale

Prisen for at have en fast aftale med alle de nævnte fordele er 749,- kr. ekskl. moms pr. måned.

Vi står for alt. Opsigelse af løbende måned + 2 måneder.

Har I allerede hosting?

Så tilbyder vi at flytte dit website over på vores løsning kvit og frit som en del af aftalen. Det eneste vi skal bruge er din accept på flytningen, så står vi for alt det praktiske i at flytte filerne. Dit website vil ikke på noget tidspunkt være offline. Dine besøgende på siden vil ikke kunne mærke skiftet til SearchPilots, ud over at det er hurtigere og mere sikkert.

Interesseret? Skriv en besked.

Delinger 0