Topbanner billede computer SEO online

Simplero – SearchPilots er officielle Simplero supportere

Opsætning af Simplero

Vi tilbyder at hjælpe dig med den tekniske opsætning af en webshop, som sælger online og digitale produkter. Det kan være pdf-filer, onlinekurser, onlineworkshops osv. SearchPilots klarer alt det tekniske med at sætte alt op, priser, oprettelse af produkter mv. Alt sammen så du efter vores arbejde har en køreklar webshop, der sælger online digitale produkter.

Opsætning af betalingsgateway i Simplero

Når vi sætter din digitale webshop op, klarer vi også alt arbejde med at opsætte den betalingsgateway, som står for alle online betalinger, og som egentlig er nøglen til at du kan modtage penge for dine produkter online. Det eneste det kræver er, at du har en indløsningsaftale hos NETS.

Opsætning af kurser

Vi hjælper dig med at opsætte det grundlæggende i dine kurser. Vi kan også lære dig op i systemet. Vi er en af de eneste danske virksomheder, som er officielle Simplero supportere.

Integration, Simplero og nyhedsbrev

Simplero har et integreret nyhedsbrevssystem i deres geniale system, hvilket gør, at det kan sættes op sådan så dine kunder, eller nyhedsbrevsmodtagere automatisk kan blive præsenteret for nye tilbud, tips, og andre emails, helt automatisk sat op efter en variabel, eller en specielt udført handling af dine besøgende.

Simplero kan give dig en webshop i WordPress

SearchPilots tilbyder at integrere din Simplero shop med WordPress, så du kan præsentere dine produkter via WordPress og sælge det direkte igennem din Simplero-installation. Således får du en måde, hvorpå du får lavet en webshop i WordPress. Simplero er kun backendsystemet i webshoppen, så derfor har du også brug for et hjemmesidesystem, og her er WordPress ideelt.

Skal vi hjælpe dig med

Simplero?

Delinger 35