Topbanner billede computer SEO online

Søgemaskineoptimering – Brugere ser ikke side 2 på Google

Vigtigt at vide om søgemaskineoptimering

Her hos Search Pilots hjælper vi dine kunder med at finde dig og dit produkt. Det er meget vigtigt, at de rigtige søgeord findes på din hjemmeside, dvs. de ord som din målgruppe bruger til at søge efter noget, du tilbyder. Dernæst er det vigtigt at din hjemmeside optimeres til de søgeord, som dine brugere søger på. Hvis du ikke er repræsenteret på disse søgeord, så vil din målgruppe ikke kunne finde dig i Google. Det er ikke godt for din forretning i længden, da flere og flere bruger internettet og Google i dag.

Vi hjælper dig med de tekniske ændringer på din hjemmeside, så din hjemmeside optimeres ud fra de søgeord, der er blevet fundet i den indledende søgeordsanalyse i starten af vores samarbejde.

Søgemaskineoptimering består af ufatteligt mange elementer. Hovedsageligt kan det deles op i to områder:

Onsite optimering

Der er enormt mange punkter, vi kigger efter på dit website, når vi laver vores onsite analyse af dit website. Det er denne analyse, der danner grundlag for hele vores arbejde, da det er vigtigt, at din hjemmeside virker, som den skal. Analysen er tidskrævende, men vil danne grundlaget for mulig succes i de organiske søgeresultater.

Vi kigger bl.a. på:

  • Indlæsning af websitet
  • Hastighed på indlæsningen
  • 404 fejl
  • Indekseringsfejl
  • Dublikeret indhold
  • Dublikerede titler
  • .. og meget mere

Ekstern søgemaskineoptimering

Ekstern søgemaskineoptimering består i at skaffe links samt omtale af dit website på internettet. Links fungerer i Google som anbefalinger. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at få gode relevante og kontekstuelle links, således at du får oparbejdet et website med autoritet inden for din branche.

Linkbuilding

Når din hjemmeside er optimeret onsite på din hjemmeside, er det vigtigt, at du også har links til din hjemmeside for at kunne flytte siden i den rigtige retning i Googles søgeresultater.

Derfor tilbyder vi selvfølgelig at hjælpe dig med at lave linkbuilding, som laves efter ændringerne på din hjemmeside er foretaget.

Din samarbejdspartner

Hvis du indgår et samarbejde om søgemaskineoptimering med SearchPilots, så vil du få flere besøg og dermed kunder i din forretning.

Lyder det interessant for din virksomhed?

Så tag kontakt allerede nu via mail eller telefon. Kontakt SearchPilots i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe dig som SEO bureau. Du vil med det samme få kontakt til en SEO konsulent og SEO ekspert.

Skal vi hjælpe dig med

søgemaskineoptimering?

Delinger 49