Topbanner billede computer SEO online

SEO bureau – SearchPilots er dit search bureau

SearchPilots har seks års erfaring med søgemaskineoptimering og at optimere websites til at få flere besøg igennem de organiske søgeresultater primært i Google. Virksomheden er fremført af Jonas Donbæk, som både arbejder som SEO konsulent og WordPress ekspert for de forskellige kunder.

Et af vores største fokuspunkter er troværdighed, så du ved, hvad du som kunde får leveret af dit SEO bureau. At få lavet søgemaskineoptimering er som sådan ikke nogen håndgribelig vare. Derfor har vi meget fokus på vores troværdighed og at være transparante forstået på den måde, at du som kunde skal vide, hvad du betaler for hos os, og at du ved præcis, hvad du får leveret.

Mission som SEO bureau

Vores mission er at være et af landets bedste SEO bureauer. Vi vil være de bedste i forhold til at servicere vores kunder og samtidig i udførslen af vores arbejde. Selv om vi fysisk placeret i Århus, så har vi kunder i hele Danmark herunder bl.a. København.

Forventningsafstemning er altafgørende for, at vi kan få skabt et rigtig godt samarbejde. Derfor starter vores samarbejde her, og derefter vil vi gå i gang med vores arbejde. Du kan forvente, at vi går seriøst til opgaven, og at vi holder os til den plan, som vi i fællesskab sætter sammen.

For at skabe den tillid og tryghed for dig som kunde får du hver eneste måned en afrapportering, som fortæller dig noget om udviklingen, timeforbruget den seneste måned og præcis hvad der er lavet i den seneste måned. Således kan du altid følge med i vores samarbejde.

Vi tilbyder også, at I kan få et SEO kursus, hvis I gerne selv vil kunne lave en del af arbejdet.

Som SEO bureau tager vi os af følgende

Vi tager os af en lang række ting, når du får lavet søgemaskineoptimering hos os. Vi griber arbejdet an på følgende måde:

  1. Vi starter med en omfattende analyse af dit website for at kortlægge den nuværende situation.
  2. Herefter bliver rapporten implementeret, således at vi fjerner elementer, som kan stå i vejen for søgemaskineoptimeringen af dit website.
  3. Nu hvor dit website grundlæggende er på plads, så vil arbejdet med bygning af eksterne links starte.

Det er vigtigt, at du har nogle gode links til dit website, da det bliver umuligt at ranke i de organiske søgeresultater uden. Links og specielt relevante samt kontekstuelle links fungerer i Google som en form for anbefaling af dit website.

WordPress ekspert med service i topklasse

Brug for en WordPress ekspert?

Ud over at vi laver søgemaskineoptimering, så er vi også specialister i WordPress hjælp. Er dit website lavet i WordPress, så har vi endnu bedre mulighed for at kunne hjælpe dig, da vi kender dette CMS til fingerspidserne.

Med et samarbejde med os som dit SEO bureau er det forventeligt, at vi skal bruge 7-10 timer på dit website pr. måned. Kontakt os meget gerne i dag og så vil vi komme med et bud på, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med omsætning og til at øge antallet af organiske besøg.

Når du er kunde hos SearchPilots, så kan du forvente en service i særklasse. Vi vil gøre alt for, at vores kunder har det godt og får den bedste WordPress hjælp. Det betyder bl.a., at vi søger at svare på henvendelser rigtig hurtigt, og at vi altid kan finde en løsning på dine udfordringer!

Vi svarer generelt inden for én arbejdsdag, fra at du har skrevet til os. Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Delinger 0