Topbanner billede computer SEO online

SEO konsulent – Har du brug for en SEO konsulent?

Har du brug for en SEO konsulent, så er SearchPilots et rigtig godt valg som SEO bureau. Virksomheden er fremført af Jonas Donbæk, som har arbejdet med søgemaskineoptimering i 6 år. Vi har i disse år fulgt branchen, og arbejdet intensivt med websites og webshops i mange forskellige brancher. Vi er dygtige til søgemaskineoptimering og har opbygget os en stor erfaring indenfor SEO, hvilket gør SearchPilots til det ideelle valg for dig, når du skal vælge en SEO konsulent.

Arbejdet som SEO konsulent

Som SEO konsulent står vi for flere forskellige aspekter i søgemaskineoptimering af dit website eller webshop. Søgemaskineoptimering består af flere forskellige ting, såsom en SEO analyse, optimering direkte på siden (Onsite optimering) og ekstern optimering (Linkbygning).

Det er meget vigtigt, at hjemmesiden er godt optimeret onsite, før energien lægges i linkbuilding til dit website. Dette er det bedste udgangspunkt, da vi først sikrer at Google læser din side ordentligt, og herefter skal der laves links til dit website.

SEO er desværre ikke noget, vi som SEO konsulenter kan lave over en weekend. Det er en process, som hele tiden udvikler sig, og som man aldrig bliver færdig med. Et typisk samarbejde med SearchPulots som SEO konsulent vil være 6 måneder som udgangspunkt.

SEO konsulent løn – Hvad skal det koste dig?

Lige nu sidder du sikkert og spekulerer over, hvad det skal koste dig at få hjæp til SEO. Vi vil meget gerne give dig et bud på det. Den krævede arbejdsindsats kan være forskellig afhængigt af branchen. Et samarbejde vil typisk have en pris på 4.000 – 12.000,- kr. pr. måned.

SearchPilots vil stå for den samlede SEO indsats, så du i din virksomhed ikke skal skænke det en tanke. Du vil hver måned få en rapport over det udførte arbejde, så vi følges ad i processen.

Du er altid velkommen til at ringe på: 24 66 52 99 – Så får du et bud på et samarbejde.

SearchPilots succes er afhængig af at du får succes i kraft af vores arbejdsindsats som SEO konsulent.

Delinger 0