SSL certifikat er blevet er must

At bruge et SSL certifikat er blevet et must. Sikkerhed bliver mere og mere vigtigt, især for forbrugerne. Troværdighed og tillid på et website i dag er altafgørende for om din bruger udfører den handling, som du ønsker. Ser dit website ikke troværdigt eller sikkert nok ud, så vil du opleve et stort frafald og i værste fald mistet omsætning.

Fordele ved brug af et SSL certifikat

  • Troværdighed: Giver brugere end grøn knap i browseren.
  • Garanti: Med et SSL certifikat garanterer du at du er den du udgiver dig for.
  • Data integritet: Du kan garantere data ikke misbruges eller opfanges.
  • Google og SEO: Google ønsker alle bruger SSL, websites med SSL favoriseres.

Website uden SSL

Website med SSL

Hvad er et SSL certifikat?

SSL står for Secure Sockets Layer og er en protocol, der muliggør kryptering af følsomme oplysninger i forbindelse med kommunikation på internettet.

SSL er en standard sikkerhedsmetode til at etablere en krypteret forbindelse mellem en bruger og en server, typisk en web eller mailserver. Et SSL certifikat gør at følsomme oplysninger såsom kreditkortoplysninger, CPR numre, login oplysninger o.lign bliver behandlet sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Google har i det seneste lange stykke tid lagt pres på samtlige ejere af websites for at få SSL på. Først var de ude at sige websites markeres som usikkert indhold, hvis SSL ikke bruges. Dette har vi skrevet mere om hér. Senere hen har det vist sig at SSL også kan have positiv indflydelse på organiske placeringer i Googles søgeresultater.

Skal vi hjælpe dig med

et SSL certifikat?

WordPress Pilot fra SearchPilots

Du er meget velkommen til at sende os en besked via formularen ovenfor eller Facebook boksen nedenfor, hvis du ønsker at få hjælp til SSL opsætning eller tilretning af nuværende certifikat.

Du kan også altid ringe til os på 26 46 48 41 eller sende en mail på [email protected].

Så vil du hurtigt blive kontakt af en WordPress Pilot fra SearchPilots.

SearchPilots – Mange års erfaring

Hos SearchPilots har vi meget erfaring i webudvikling i WordPress og PPC annoncering. Ud over dette har vi udviklet mange websites for små og mellemstore virksomheder. Dette gør os kompetente til opgaven idet vi kender til alle elementer af optimering af et website i forhold til bl.a. SSL.

Skriv endelig til os

Du har mulighed for at kontakte os via kontaktformularen ovenfor. Hvis du ønsker lidt mere uformel kontakt til os, så er du mere end velkommen til at sende en besked til os via Facebook boksen til højre. Så vil vi svare dig omgående indenfor arbejdstid i hverdage 09 – 17.

Vi er gennem det seneste år en virksomhed, der er vokset betydeligt. Vi startede med at udvikle websites i WordPress, og nu hjælpe vi også virksomheder i Danmark og udlandet med markedsføring. Vi tilbyder også hjælp til søgemaskineoptimering, Facebook og Google Adwords.

Vores fokus er meget rettet mod at forstå din forretning for at kunne skabe nogle løsninger, der skaber værdi for jeres virksomhed. Service er hos os et nøgleord, som vi hver eneste dag gør alt hvad vi kan for at give vores kunder.

Delinger 43