Topbanner billede computer SEO online

Har du brug for hjælp til WordPress?

Opsætning af WordPress

Har du brug for WordPress hjælp? Så er du kommet til det rette sted. Hos SearchPilots kan du få hjælp til WordPress!

Vi tilbyder opsætning af CMS-systemet WordPress. Vi opsætter WordPress hjemmesider på dit webhotel samt domæne med et passende design, opsætning af undersider og får generelt alt indhold op på siden. Specielle ønsker imødekommes og opfyldes selvfølgelig, og stort set alt er muligt i dette system. Hvis du står og mangler hjælp her og nu, har vi en WordPress ekspert, som står klar til at hjælpe.

Wordpress hjemmeside

Hjælp til WordPress

Vi kan være din uafhængige WordPress ekspert. Så står du og mangler hjælp til WordPress eller hjælp til WordPress blog så tøv ikke med at sende en mail eller tage kontakt.

Vi kan hjælpe dig med alle slags opgaver store som små i WordPress. Vi har en stor erfaring med:

  • Tilretning af plugins
  • Opsætning af WordPress
  • Hjælp efter hackerangreb
  • Generelle tilpasninger
  • Fejlfinding og service
  • Opdatering mm.

WordPress udvikler

Vi har arbejdet meget med WordPress for begyndere. Vi har lært kunder op i at bruge WordPress, således at de selv kan rette i hjemmesiden uden at skulle have fat i os.

Med erfarne WordPress udviklere ansat, som har kodet i WordPress i flere år, er vi meget kompetente til din WordPress opgave, samtidig med at vi går op i at tale et sprog, hvor alle kan være med. Vi kommunikerer og indrager dig i processen, og på den måde tager vores udviklere dig med på råd.

Lad os hjælpe dig med WordPress

Bare skriv til os..

Statistik integration

Vi tilbyder også, at du kan få integreret et godt statistiksystem i dit WordPress-system. Det betyder, at du kan se, hvor mange besøgende du har, hvor de kommer fra, og hvad de læser på din hjemmeside og meget mere. Udover det tilbyder vi opsætning af specielle cockpits i Google analytics.

Nyhedsbrevsintegration

Vi bruger følgende systemer: Mailchimp, Campaign Monitor, Simplero Madmimi m.fl. Hvad er en god hjemmeside uden et nyhedsbrev? Ikke ret meget. Derfor hjælper vi dig med at få integreret et nyhedsbrev i dit WordPress-system, så du fremover kan sikre, at du får udbredt dit indhold samtidig med, at du skaber trafik til dit website.

WordPress backup

Har du tænkt over, hvad du vil gøre i tilfælde af, at dit website bliver hacket og slettet? Backup….. Ja, alle kender det, men stort set ingen gør det.

Risikoen for at din hjemmeside kan blive hacket er stor nok til, at du behøver et backupsystem. Det hjælper vi dig med at opsætte. Det kører fuldstændig automatisk, påvirker dig ikke, gemmer automatisk backup’en online, og den kan opdateres hver dag, eller hver uge, så du altid sikrer, at du intet mister i tilfælde af hackerangreb eller uheld.

Vi har skrevet en lille guide til opsætning af WordPress backup.

Pop-ups

Pop-ups kan forøge tilmeldte til dit nyhedsbrev med flere hundrede procent, og dette er ideelt til dig, som er ekspert indenfor et område og ønsker at kommunikere blogposts, ydelser og produkter ud på en effektiv måde via nyhedsbreve.

WordPress hjemmeside

Har du brug for at få lavet en helt ny WordPress hjemmeside? Så kan SearchPilots hjælpe dig. Igennem tiden har vi opbygget mange nye websites til vores kunder, således at de nu er godt kørende med et lækket og holdbart website.

WordPress loadtid

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre loadtiden mindre på din hjemmeside i WordPress. Vi har stor erfaring med dette og kan altid få skåret et eller flere sekunder af loadtiden. I dag må et website absolut ikke loade på mere end 1 til 1,5 sekund. Brugere afgør på 200-400 millisekunder om de ønsker at blive på dit website. Det er derfor vigtigt at dit website loader hurtigt og uden problemer.

Din WordPress konsulent

Hvis du hyrer os som din WordPress konsulent, så kan du være sikker på et seriøst samarbejde, hvor vores største mission er at løse dine udfordringer på bedste vis.

Vi gør meget ud af at servicen skal være i top, da det sikrer, at du som kunde bliver glad og forsikret om, at du kan overlade dine tanker og frustrationer til os som din WordPress konsulent.

Når vi siger at servicen er i top, så mener vi hurtige svar på opkald, henvendelser samt forslag til forbedringer af nuværende løsninger.

En kerneværdi for SearchPilots er vores motivation for at levere en ydelse i ordentlig kvalitet til dig og din virksomhed.

Kan I SEO?

Vi har mange års erfaring fra SEO branchen, så vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det betyder også, at hvis du får lavet et website af SearchPilots, så kan du være sikker på, at det er lavet med søgemaskineoptimering i baghovedet. Vi sørger for, at du får den bedste platform, som kan skabe grundlaget for din succes i de organiske søgeresultater.

Vi arbejder som SEO konsulent for rigtig mange af vores kunder. Vores arbejde med søgemaskineoptimering er meget værdifuldt for vores kunder, da vi løbende opbygger en langtidsvarende værdi på deres website.

Du er meget velkommen til at skrive til os på [email protected].

Delinger 93