Topbanner billede computer SEO online

Står du og mangler en WordPress ekspert til at løse din udfordring?

WordPress ekspert

Står du og mangler en WordPress ekspert til at løse din udfordring? Så er SearchPilots et naturligt og sikkert valg for dig. Vi har over 5 års erfaring i optimeringer, tilrettelser og programmering i WordPress. Vi har løst et utal af udfordringer og problemer for danske virksomheder. Tag endelig et kig på vores cases, så du kan se, hvilke opgaver vi tidligere har arbejdet med. En af de bedste cases er Eccotour.org.

Vi vil altid anbefale dig at hyre en kompetent person til opgaven, så du er sikker på, at opgaven gribes ordentligt an fra begyndelsen. Der har været mange eksempler på dårlige WordPress websites, som ikke kører optimalt.

Et godt eksempel er sikkerheden i WordPress, der som standard er rigtig dårlig. Meget få virksomheder får anbefalet et sikkerhedssystem til deres WordPress installation, hvilket vi mener blot er god service.

Vi løser mange standardopgaver som WordPress eksperter, herunder har vi nævnt typer på standard opgaver:

  • Genopretning af WordPress website efter hackerangreb
  • Tilrettelser af farver, bokse, og layout generelt
  • Programmering af plugins og tilretning i eksisterende plugins

WordPress ekspert med service i topklasse

Pris for SearchPilots som WordPress ekspert?

Timeprisen er fastsat til 750,- eksklusiv moms. Faste kunder får ofte en bedre pris. Vi tilbyder også klippekort med 5, 10 og 20% rabat.

Faste kunder får bedre priser, da dette forhandles igennem forløbet, hvis dette er længere. Vi er altid meget åbne for at give bud på opgaver. Det betyder bl.a. at du kender den fulde pris fra starten, og at der ikke kommer uhyggelige overraskelser.

For os som WordPress konsulent, er det vigtigt, at du som kunde føler dig fuldstændig tryg, når du overlader en opgave til SearchPilots.

Når du er kunde hos SearchPilots, kan du forvente en service i særklasse. Vi vil gøre alt for at vores kunder har det godt, og får den bedste WordPress hjælp. Det betyder bl.a. at vi svarer på henvendelser rigtig hurtigt. Vi kan altid finde en løsning på dine udfordringer!

Vi svarer generelt inden for én arbejdsdag fra, at du har skrevet til os. Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Lad os være din WordPress ekspert

Skriv til os nu..

Delinger 0