Topbanner billede computer SEO online

WordPress hjemmeside Skal vi lave din hjemmeside i WordPress?

WordPress hjemmeside

Mangler du hjælp til WordPress? Skal du have lavet en helt ny hjemmeside eller redigeret i en online WordPress installation? Så er SearchPilots et virkelig godt bud på en leverandør. Vi har over 5 års erfaring med WordPress, herunder også programmering og design af skabeloner. Det betyder, at du med ro i sindet kan overlade opgaven til os, og så skal vi nok sørge for, at du får en topmoderne hjemmeside, efter de standarder, man kan forvente en hjemmeside skal have i år.

Køb af hjemmeside i WordPress

Når du køber en WordPress løsning hos os, så kan du forvente meget mere end bare en hjemmeside. WordPress er i sig selv brugervenligt, og en anden vigtig parameter er, at hjemmesider hos SearchPilots er tilpasset de krav der stilles til hjemmesider i år. Hos mange leverandører er det ikke en selvfølge, at der gøres ekstra meget ud af installationen og diverse ekstra systemer, som kan forbedre hjemmesiden. Det har vi valgt er en selvfølge hos SearchPilots. Det betyder bl.a., at du også kan forvente følgende ved køb af en hjemmeside i WordPress:

  • Opsætning af automatisk backup
  • Opsætning af sikkerhedsystemer
  • Opsætning af ANTI-SPAM systemer
  • Optimering af hastigheden
  • Mobilvenlighed. Din hjemmeside skal passe til mobiler.
  • Søgemaskineoptimeret platform

WordPress hjemmeside priser?

Priser på WordPress hjemmesider kan variere meget. Det hele afhænger af, hvad du har brug for at få lavet, og om du vil påtage dig noget af arbejdet selv. Arbejde som nogle kunder selv vælger at lave er eksempelvis indsættelse af tekst på hjemmesiden. Andre kunder ønsker, at SearchPilots står for alt arbejdet.

Generelt tager det 30 – 60 arbejdstimer for os at opsætte en hjemmeside inkl. design rettelser, skabelon, opsætning af indhold, samtlige systemer du skal bruge for at have en køreklar hjemmeside.

Timeprisen er fastsat til 750,- kroner eksklusiv moms.
Prisen vil typisk ligge i mellem 22.500 (30 timer) og 45.000 (60 timer).

Er dit projekt ikke så stort, så kan udviklingen naturligvis sagtens tage mindre end 30 timer, det er klart.

Vi er eksperter i WordPress, og vi står klar til at lave et oplæg til dig.

Køb en billig WordPress hjemmeside

Leveringstiden for en WordPress hjemmeside er ca. 1-2 måneder. Så tøv ikke hvis du gerne vil købe en billig WordPress hjemmeside. Vi er det rigtige valg for dig. Vi kan svare på alle de spørgsmål du måtte have. Tag gerne kontakt til os, så giver vi gerne et bud på opgaven. Skriv til [email protected] for at høre mere.

Delinger 0